Kategorie produktów

Wybielacz do masy cukrowej 20 g

Wybielacz do masy cukrowej 20 g
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Wybielacz do masy cukrowej 20 g

Cena dotyczy 1 sztuki
Opakowanie: 20 g (tubka)
Skład: barwnik: biel tytanowa E171, syrop glukozowy, woda, substancja zagęszczająca: guma arabska E414, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330, substancja konserwująca: sorbinian potasu E202.
Zastosowanie:

Główne przeznaczenie: wybielanie mas cukrowych. Po dodaniu można uzyskać śnieżną biel masy. Może służyć również do zmniejszenia intensywności koloru

Kupowane wraz z tym

Topper cyfra 30 srebrny brokatowy
Topper cyfra 30 srebrny brokatowy2,50Topper cyfra 30 srebrny brokatowy
Topper cyfra 50 złoty brokatowy
Topper cyfra 50 złoty brokatowy2,50Topper cyfra 50 złoty brokatowy
Wykrawacze do masy cukrowej mix wzorów blister
Wykrawacze do masy cukrowej mix wzorów blister6,00Wykrawacze do masy cukrowej mix wzorów blister

Dodaj swoją opinię

Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES W SERWISIE INTERNETOWYM http://www.cake4you.pl/

Zamknij