Kategorie produktów

Wybielacz do masy cukrowej 20 g

Wybielacz do masy cukrowej 20 g
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Wybielacz do masy cukrowej 20 g

Cena dotyczy 1 sztuki
Opakowanie: 20 g (tubka)
Skład: barwnik: biel tytanowa E171, syrop glukozowy, woda, substancja zagęszczająca: guma arabska E414, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330, substancja konserwująca: sorbinian potasu E202.
Zastosowanie:

Główne przeznaczenie: wybielanie mas cukrowych. Po dodaniu można uzyskać śnieżną biel masy. Może służyć również do zmniejszenia intensywności koloru

Dodaj swoją opinię

Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES W SERWISIE INTERNETOWYM http://www.cake4you.pl/

Zamknij